ARBEIDSOMRÅDER: Du kan sette opp «workspaces» som for eksempel til planlegging av reiser. (Foto: Vivaldi)
ARBEIDSOMRÅDER: Du kan sette opp «workspaces» som for eksempel til planlegging av reiser. (Foto: Vivaldi)

Vivaldi 6.0 lansert for desktop

Vil gi brukerne «superkrefter» med et vell av muligheter for tilpasning og organsisering.

Publisert Sist oppdatert

Du kan nå lage organisere faner i egne arbeidsområder og enkelt veksle mellom dem. For å bruke den engelske terminologien (Vivaldi er tilpasset en mengde språk, men jeg bruker engelsk språkdrakt), er det snakk om Workspaces hvor du bruker funksjonalitet som Tab Stacks og Tab Tiling for organisering på ulike nivåer.

Ifølge pressemeldingen gir dette «superkrefter for alle som ønsker å bli mer organiserte og/eller produktive, for ikke å snakke om at det vil gjøre det mye enklere å holde fokus».

Bra for prosjekter

Jeg har testet det et par dager, og det er virkelig en nyttig funksjon hvor du kan jobbe med nettsider innenfor gitte prosjekter.

Videre trekker Vivaldi frem sitt redigerbare grensesnitt, Editable UI. Det lar deg endre nettleserens utseende og tilpasse grensesnittet som det passer deg. Du kan laste opp bilder eller gif-er for å gjøre nettleseren virkelig personlig.

For å sitere pressemeldingen igjen:

«Denne massive oppdateringen befester også Vivaldis posisjon som den mest tilpassbare, funksjonsrike nettleseren, bygget på å virkelig lytte til brukerne, men aldri innhente eller misbruke deres personlige data».

Du kan laste ned Vivaldi her. Har du det installert fra før, er det enkelt å oppgradere fra menyen.