MEDIA: Anders Løvøy har bakgrunn fra it-journalistikk i Computerworld og Nettverk og Kommunikasjon, samt 20 års byrå-erfaring og arbeid med teknologikunder. (Foto: Oracle)

Anders Løvøy ansatt som kommunikasjonssjef i Oracle

Får kommunikasjonsansvar for hele Norden.

Publisert Sist oppdatert

Oracle styrker satsingen på synlighet i det nordiske markedet, og har ansatt Anders Løvøy som nordisk kommunikasjonssjef. Stillingen innebærer et operasjonelt kommunikasjonsansvar for hele Norden, med base fra Lysaker. Løvøy har bakgrunn fra it-journalistikk i Computerworld og Nettverk & Kommunikasjon, samt 20 års byrå-erfaring og arbeid med teknologikunder. Løvøy kommer fra stillingen som daglig leder i TechPR AS.  Markedet for skybaserte forretningsapplikasjoner og infrastruktur vokste med 25 prosent i 2018 ifølge IDC, og Oracle er den aktøren som vokser raskest i dette segmentet. 

– Vi står midt oppe i et enormt skifte i hvordan utnyttes og konsumeres. Å få være med på denne reisen med er både en stor utfordring og en veldig spennende mulighet, sier Løvøy i en melding fra selskapet.– Oracle forbindes tradisjonelt ikke forbindes med skyen, så potensialet for å øke bevisstheten om selskapets posisjon, særlig på forretningsapplikasjoner, er stort, sier han.