UTENFOR SESONG: På Oslo Skytekino kan man få en realistisk jaktopplevelse og på den måten stille forberedt når jaktsesongen starter. (Foto: Oslo Skytekino)
UTENFOR SESONG: På Oslo Skytekino kan man få en realistisk jaktopplevelse og på den måten stille forberedt når jaktsesongen starter. (Foto: Oslo Skytekino)

Spill deg til en bedre jeger

Dårlige skyteferdigheter kan ødelegge enhver jaktsituasjon. Nå kan man beholde «jegerformen» selv når det ikke er jakt.

Publisert Sist oppdatert

Oslo Skytesenter tilbyr nå et unikt konsept for både erfarne jegere og nybegynnere. 

På Norges første skytekino får man en så realistisk opplevelse, som mulig, slik at man kan stille forberedt når jaktsesongen starter.

- Du kan skyte med skarp ammunisjon, ha med din egen jaktrifle eller leie våpen hos oss, sier Willy Røgeberg i Oslo Skytesenter i en pressemelding.

Spill deg bedre

Skal du bli en god skytter må du skyte regelmessig. Ifølge Oslo Skytesenter er det å være dårlig forberedt den største tabben man kan gjøre. Gjennom regelmessig øving på skytekinoen skal man nå kunne bli vant til våpenhåndtering og trene på å komme i riktig skyteposisjon raskere.

I skytekinoen får man nemlig mulighet til å øve på realistiske jaktsituasjoner. Dette gjør at man enklere klarer å ta gode avgjørelser om når man skal og når man skal la være å løsne skudd. 

Skytekinoen hjelper skyttere med å utvikle seg som jegere ved å øke egne skyteferdigheter.

- Dette er avgjørende for å kunne avlive på en så human måte som mulig, i tillegg spiller at det stor rolle for kvaliteten på kjøttet, sier Røgeberg, og fortsetter:

- Alle gode skyttere øver regelmessig fordi skyteferdigheter er ferskvare. Vi anbefaler alle som ønsker å bli bedre å trene regelmessig, innenfor for egen skyttergren, sier han i meldingen.