STOR AVTALE: Telia skal levere 20.000 mobilabonnement til kommuner i Rogaland og Vestland. (Foto: Istock)

34 kommuner på vestlandet valgte Telia Norge

34 kommuner og 33 kommunale foretak i Rogaland og Vestland har valgt Telia og Telia-eide Phonero som leverandør av telefonitjenester.

Avtalen har en varighet på til sammen fem år og inkluderer 20.000 mobilabonnement, IoT og fasttelefoni, opplyser Telia i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for tilliten fra vestlandet, og ser frem til å få mange nye abonnenter fra denne landsdelen inn i vårt prisvinnende mobilnett, sier Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked, i pressemeldingen.

– 34 kommuner og 33 kommunale foretak er med i avtalen, fra Sokndal helt sør i Rogaland til Gloppen nord i Vestland, og vi er stolte over at de har valgt oss som sin kommunikasjonsleverandør.

Avtale på tre år

I tillegg til 20.000 mobilabonnement skal Telia levere SIM-kort til IoT, mobile bredbånd og fasttelefoni. Rammeavtalen har en varighet på tre år med mulighet til forlengelse i 1+1 år, fem år til sammen.

– Som ansvarlig for gjennomføring av konkurransen er Gjesdal kommune godt fornøyd med tilbudet Telia har levert, både når det gjelder betingelser og valg av løsninger for å møte våre behov. Vi ser frem til et godt samarbeid de neste årene, sier kommunedirektør i Gjesdal Pål Larsson.

Kommunene som er omfattet av avtalen er:

Gjesdal, Klepp, Time, Bokn, Haugesund, Hå, Karmøy, Lund, Sauda, Sola, Strand, Suldal, Tysvær, Utsira, Vindafjord, Sandnes, Kvitsøy, Sokndal, Bjerkreim, Hjelmeland, Egersund, Bjørnafjorden, Bømlo, Eidfjord, Etne, Kvam, Kvinnherad, Stord, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Øygarden og Gloppen.