BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

Krever bedre foreldrekontroll fra Apple

To store aksjonærer i Apple krever at selskapet engasjerer seg mer om problemstillinger knyttet til overdreven bruk av smarttelefoner.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

En forskningsrapport fra Alberta University hevder at det er helseskadelige effekter knyttet til overdreven mobilbruk. De undersøkelsen knytter seg opp mot uttalelser hentet inn fra lærere som mener at mobiltelefoner er en av synderne som hindrer elevene i å konsentrere seg på skolen.

med enn for fem medfører bruk har Andre overdreven markant depresjoner selvmord. viser at også undersøkelser medier søvn. høyere risiko timer at Det bruker problemer tenåringer og mer som på med digitale konkluderes

bruk av barnas økende den knytter digitale opp foreldre mot om seg undersøkelsene og også Disse bekymringen fremsetter medier. økende sosiale

Ingen hvem helst som

som åpent Har milliarder kre… der et Aksjonærene til 15 kroner. til Apple rundt brev de sendt står for sammen

Les om:

Apple