BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

Krever bedre foreldrekontroll fra Apple

To store aksjonærer i Apple krever at selskapet engasjerer seg mer om problemstillinger knyttet til overdreven bruk av smarttelefoner.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

En forskningsrapport fra Alberta University hevder at det er helseskadelige effekter knyttet til overdreven mobilbruk. De undersøkelsen knytter seg opp mot uttalelser hentet inn fra lærere som mener at mobiltelefoner er en av synderne som hindrer elevene i å konsentrere seg på skolen.

depresjoner mer Det tenåringer på fem timer enn søvn. har at høyere selvmord. med markant med medier bruker konkluderes overdreven og undersøkelser at digitale som viser Andre medfører også for bruk problemer risiko

Disse barnas sosiale om undersøkelsene og økende også seg fremsetter mot den økende knytter opp av bekymringen bruk medier. foreldre digitale

helst Ingen som hvem

brev Har rundt milliarder kroner. til sendt kre… 15 Aksjonærene et sammen til de som Apple åpent der for står

Les om: