BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

Krever bedre foreldrekontroll fra Apple

To store aksjonærer i Apple krever at selskapet engasjerer seg mer om problemstillinger knyttet til overdreven bruk av smarttelefoner.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

En forskningsrapport fra Alberta University hevder at det er helseskadelige effekter knyttet til overdreven mobilbruk. De undersøkelsen knytter seg opp mot uttalelser hentet inn fra lærere som mener at mobiltelefoner er en av synderne som hindrer elevene i å konsentrere seg på skolen.

tenåringer mer digitale medfører med overdreven Det problemer søvn. og selvmord. høyere for timer på fem markant Andre at enn som konkluderes bruk også undersøkelser med viser bruker har medier risiko at depresjoner

digitale fremsetter økende medier. seg og av den om Disse mot bruk foreldre også økende opp barnas undersøkelsene knytter sosiale bekymringen

som Ingen helst hvem

åpent sammen som de står sendt der til rundt for kroner. kre… Aksjonærene 15 milliarder Har brev Apple til et

Les om:

Apple