BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

Krever bedre foreldrekontroll fra Apple

To store aksjonærer i Apple krever at selskapet engasjerer seg mer om problemstillinger knyttet til overdreven bruk av smarttelefoner.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

En forskningsrapport fra Alberta University hevder at det er helseskadelige effekter knyttet til overdreven mobilbruk. De undersøkelsen knytter seg opp mot uttalelser hentet inn fra lærere som mener at mobiltelefoner er en av synderne som hindrer elevene i å konsentrere seg på skolen.

timer depresjoner Andre selvmord. tenåringer undersøkelser fem Det høyere medier risiko som søvn. bruker overdreven har bruk markant og problemer mer at enn konkluderes at medfører på viser digitale med for også med

foreldre barnas medier. av mot økende om bruk bekymringen undersøkelsene også opp digitale sosiale fremsetter knytter den seg og økende Disse

helst hvem som Ingen

Har sammen for åpent til kre… kroner. til der står som 15 Aksjonærene milliarder et Apple rundt brev de sendt

Les om:

Apple