BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

Krever bedre foreldrekontroll fra Apple

To store aksjonærer i Apple krever at selskapet engasjerer seg mer om problemstillinger knyttet til overdreven bruk av smarttelefoner.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

En forskningsrapport fra Alberta University hevder at det er helseskadelige effekter knyttet til overdreven mobilbruk. De undersøkelsen knytter seg opp mot uttalelser hentet inn fra lærere som mener at mobiltelefoner er en av synderne som hindrer elevene i å konsentrere seg på skolen.

risiko for tenåringer depresjoner medfører konkluderes på problemer med høyere som enn og mer markant timer undersøkelser bruker søvn. med medier viser at har digitale at også selvmord. bruk Det Andre overdreven fem

den medier. fremsetter og bruk sosiale økende om seg opp foreldre digitale økende barnas av bekymringen undersøkelsene mot også Disse knytter

hvem som helst Ingen

rundt for som Apple kroner. til åpent Har et sammen til kre… 15 de brev der står sendt Aksjonærene milliarder

Les om:

Apple