BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

BEKYMRET: To store aksjonærer ber Apple og Tim Cook se nærmere på bedre foreldrekontroll i selskapets produkter. (Foto: Apple)

Unnskyldning fra Apple

Apple har sett seg nødt til å krype til korset og be brukerne om unnskyldning for at de har satt ned hastigheten på telefonene sine når batteriet begynner å bli svakere.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

– Først og fremst, vi har aldri – og ville aldri – gjort noe som med vilje forkortet levetiden til et Apple produkt, eller redusert brukeropplevelsen for å tvinge brukere til å oppgradere, sier Apple i en pressemelding.

Dette at i ble etter hvert vilje innrømme som telefoner reduserte med de at tidligere kommer de respons en tid. prosessorhastigheten måtte som på svakere batteriet over

Innsikt

gir innsikt selskapet billig 6 tid. et tillegg komme Iphone med vil med sier i kundene også nyere vil i kunder telefonene batteriet de og programvare at over seg mer hvordan modeller tilby som Selskapet utvikler I erstatningsbatteri.

selge Ikke for mer å

er hastighetsreduksjonen blitt hardnakket å fler hevder at for … dette gjort for understreker at gjort selge Apple Det er ikke telefoner.

Les om:

Apple