DIGITALISERING TIL HAVS: DNV GL spår fremvekst av nye forretningsmodeller i kjølvannet av digitaliseringen av shippingnæringen. (Foto: DNV GL)

DIGITALISERING TIL HAVS: DNV GL spår fremvekst av nye forretningsmodeller i kjølvannet av digitaliseringen av shippingnæringen. (Foto: DNV GL)

Digitalisering forvandler shipping

– Den nåværende bølgen av digitalisering som forvandler shippingnæringen, vil ha en dyptgående innvirkning på design og drift, og vil skape nye forretningsmodeller.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Dette sier Knut Ørbeck-Nilssen, øverste maritime leder i DNV GL, som nylig publiserte en analyse av hvordan endringene i det globale energisystemet vil påvirke shippingbransjen frem mot 2050.

sier å ta Ørbeck-Nilssen. og å bruk effektivitet morgendagens ved fortsette trender vil at ny ser jobbe økt i redusere Forecast-rapporten Maritime mot – utnyttelsen, dagens I teknologi. – Shippingbransjen paradigmer, blir kostnadene, drivstofforbruket redusere til forbedre vi

olje-basert Fortsatt

i handelsfartøy drivstoffalternativet brukte og 2050, vil vil viktigste nest lavkarbonalternativer det forbruket heter oljen det Rapporten fortsatt nye men for at av spår vil øke, drivstoffet, naturgass være være det. mest

EFFEKTIVISERING: Shippingbransjen er innstilt på å ta i bruk ny teknologi, sier Knut Ørbeck-Nilssen i DNV GL. (Foto: DNV GL)
teknologi, er sier ny bruk innstilt (Foto: i Shippingbransjen å DNV Knut på Ørbeck-Nilssen DNV i ta GL. EFFEKTIVISERING: GL)

fra i ikke det transport til Veksten shippingbransjens 2030 mot Den vil tempo. frem også i vil robust eksempel fortsette containe… 2030. å ikke for vekst av fremgår 2050, Av at men vil som er energirelaterte, øke være laster være som rapporten samme hovedsakelig

Digitalisering