GODSAKER: Finn.no melder at det er mange nye og ubrukte produkter som selges via privatannonser på nettjenesten. (Foto: Finn.no)

GODSAKER: Finn.no melder at det er mange nye og ubrukte produkter som selges via privatannonser på nettjenesten. (Foto: Finn.no)

Toppmobiler på Finn.no

Romjula er tradisjonelt tiden for å bytte julegaver i butikkene, men mange velger å selge dem på Finn.no i stedet. Mobiler, lyd og bilde øker mest.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Finn.no melder at de registrerer at fler og fler nordmenn velger å droppe den store byttedagen for julegaver på tredje juledag, og heller legger dem ut for salg på Finn.no. I romjulen i år, fra og med julaften til og med andre juledag har nettjenesten registrert 448 nye privatannonser som inneholder ordet «julegave» i teksten. Dette er 30 prosent flere enn på samme tid i fjor.

Iphone X Finn på

ikke X, salg Iphone er det For som legger på opptil fotbad finnes i flere bare eller ubrukelige år til til som nå. salgs 256-gigabyteutgave, både nå. ute og Det 64 flere gamle nettjenesten slett er finnes mobiltelefoner eksempel som

– Romjulen er en god anledning til å gjøre et kupp på ubrukte ting. Mange får julegaver de ikke trenger, noe som genererer flere annonser med ubrukte varer i dagene etter julaften, sier kommunikasjonsansvarlig i Finn.no, Kristine Eia Kirkholm i en pressemelding.

på som hun et at marked til. er på kjøpt – Noen det viser byer, salg og gaver ikke legger får er byttes. eller kjøpt Aktiviteten er Torget de for solid andre kan i videresalg,

bilde» det tilbehør», julegaver.  kategoriene «telefoner Tall fra Torget flest innenfor det legges samt «lyd viser og tillegg særlig ut og er i at

er eksempler julegaver Her på som noen har…