GODSAKER: Finn.no melder at det er mange nye og ubrukte produkter som selges via privatannonser på nettjenesten. (Foto: Finn.no)

GODSAKER: Finn.no melder at det er mange nye og ubrukte produkter som selges via privatannonser på nettjenesten. (Foto: Finn.no)

Toppmobiler på Finn.no

Romjula er tradisjonelt tiden for å bytte julegaver i butikkene, men mange velger å selge dem på Finn.no i stedet. Mobiler, lyd og bilde øker mest.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Finn.no melder at de registrerer at fler og fler nordmenn velger å droppe den store byttedagen for julegaver på tredje juledag, og heller legger dem ut for salg på Finn.no. I romjulen i år, fra og med julaften til og med andre juledag har nettjenesten registrert 448 nye privatannonser som inneholder ordet «julegave» i teksten. Dette er 30 prosent flere enn på samme tid i fjor.

på X Iphone Finn

eller nå. som finnes til nettjenesten gamle slett 64 er salgs ikke ubrukelige opptil salg både ute eksempel bare Iphone i og år Det legger nå. mobiltelefoner flere som finnes 256-gigabyteutgave, fotbad som på flere er For det til X,

– Romjulen er en god anledning til å gjøre et kupp på ubrukte ting. Mange får julegaver de ikke trenger, noe som genererer flere annonser med ubrukte varer i dagene etter julaften, sier kommunikasjonsansvarlig i Finn.no, Kristine Eia Kirkholm i en pressemelding.

i Aktiviteten andre det viser til. hun solid videresalg, eller gaver for som er ikke kjøpt kjøpt kan marked salg Torget et og legger er får på byer, – Noen de på byttes. at er

er tillegg flest det det kategoriene «telefoner at og tilbehør», innenfor samt «lyd særlig Tall bilde» viser julegaver.  i og fra Torget legges ut

julegaver har… som er eksempler noen Her på

Finn.no