GODSAKER: Finn.no melder at det er mange nye og ubrukte produkter som selges via privatannonser på nettjenesten. (Foto: Finn.no)

GODSAKER: Finn.no melder at det er mange nye og ubrukte produkter som selges via privatannonser på nettjenesten. (Foto: Finn.no)

Toppmobiler på Finn.no

Romjula er tradisjonelt tiden for å bytte julegaver i butikkene, men mange velger å selge dem på Finn.no i stedet. Mobiler, lyd og bilde øker mest.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Finn.no melder at de registrerer at fler og fler nordmenn velger å droppe den store byttedagen for julegaver på tredje juledag, og heller legger dem ut for salg på Finn.no. I romjulen i år, fra og med julaften til og med andre juledag har nettjenesten registrert 448 nye privatannonser som inneholder ordet «julegave» i teksten. Dette er 30 prosent flere enn på samme tid i fjor.

Iphone X på Finn

til finnes finnes eksempel flere både ikke i nettjenesten For slett og flere som ute fotbad mobiltelefoner er er det Iphone på Det opptil år til 64 legger eller X, som nå. 256-gigabyteutgave, salg som salgs ubrukelige nå. gamle bare

– Romjulen er en god anledning til å gjøre et kupp på ubrukte ting. Mange får julegaver de ikke trenger, noe som genererer flere annonser med ubrukte varer i dagene etter julaften, sier kommunikasjonsansvarlig i Finn.no, Kristine Eia Kirkholm i en pressemelding.

at kjøpt Torget kan er til. får det Aktiviteten gaver legger viser på solid et byttes. er – Noen som de videresalg, er byer, salg og marked hun andre eller i for på ikke kjøpt

flest samt «lyd legges at kategoriene «telefoner ut julegaver.  det fra Torget i og bilde» viser det Tall innenfor særlig er tilbehør», og tillegg

Her julegaver har… eksempler er som på noen

Finn.no