GODSAKER: Finn.no melder at det er mange nye og ubrukte produkter som selges via privatannonser på nettjenesten. (Foto: Finn.no)

GODSAKER: Finn.no melder at det er mange nye og ubrukte produkter som selges via privatannonser på nettjenesten. (Foto: Finn.no)

Toppmobiler på Finn.no

Romjula er tradisjonelt tiden for å bytte julegaver i butikkene, men mange velger å selge dem på Finn.no i stedet. Mobiler, lyd og bilde øker mest.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Finn.no melder at de registrerer at fler og fler nordmenn velger å droppe den store byttedagen for julegaver på tredje juledag, og heller legger dem ut for salg på Finn.no. I romjulen i år, fra og med julaften til og med andre juledag har nettjenesten registrert 448 nye privatannonser som inneholder ordet «julegave» i teksten. Dette er 30 prosent flere enn på samme tid i fjor.

X på Finn Iphone

nå. på mobiltelefoner som flere eksempel som salg nå. i opptil som finnes legger er til bare er nettjenesten 64 ute gamle Det finnes Iphone For det slett fotbad eller ikke og 256-gigabyteutgave, flere til salgs både år X, ubrukelige

– Romjulen er en god anledning til å gjøre et kupp på ubrukte ting. Mange får julegaver de ikke trenger, noe som genererer flere annonser med ubrukte varer i dagene etter julaften, sier kommunikasjonsansvarlig i Finn.no, Kristine Eia Kirkholm i en pressemelding.

Torget på kjøpt viser det byer, at til. solid de – Noen kan og er legger på salg andre marked får som for er gaver et i videresalg, Aktiviteten kjøpt eller byttes. hun er ikke

bilde» er det særlig ut legges og i julegaver.  samt «lyd at innenfor flest og kategoriene «telefoner tillegg tilbehør», viser det fra Torget Tall

har… julegaver noen som eksempler er Her på

Finn.no