WEARABLES: Økningen i betalingsalternativer knyttet opp mot såkalte wearables spås å bli eksplosiv. (Foto: Mastercard)

WEARABLES: Økningen i betalingsalternativer knyttet opp mot såkalte wearables spås å bli eksplosiv. (Foto: Mastercard)

Vi skal betale mer med ”wearables”

2018 vil bringe stadig flere betalingsalternativer i form av såkalte wearables.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

I mangel på et bedre ord får vi bruke det engelske wearables. Dette er enheter som klokker, aktivitetsbånd, ringer og liknende. Vi har tidligere skrevet om at man i utgangspunktet kan betale med hva som helst. Det eneste kravet som settes er evnen til å komme seg på nett. Etter hvert som IoT blir mer og mer utbredt, kommer vi også til å se stadig flere slike betalingsalternativer.

til økning heller av alle det ser av brukes i tro er 2020 I prosent fremover, det til grunn en løpet hele 62 wearables å dette at saktere at gå denne kan og kraftig det typen spås betalingsløsninger neppe noen motsatte. allerede Man også vil betaling.

tredoblet det type I i 16,2 fra av har 13 i for ble solgt året Europa denne alene 2016. tall Mastercard før. sammenliknet Slike kontaktløse 2016 solgt hentet millioner seg produkter Globalt milliarder med slike i følge dollar. wearables i det betalinger såkalt ble Storbritannia

sikkerheten garanti betaling svindelforsøk fått Forbrukerne og har sier… De betalingssystemer har sikret seg ved en har blitt fleste sikkerhetsopplegg. lignende, – kontaktløse underliggende som et Zero-liability Mastercard som av at er betalingsmetoder ved I kontaktløs bruker sterkt betalingsinfrastruktur tillegg med god.

Les om:

wearables