FRAMTIDSFOKUS: Nils Ola Bark skal ha fokus på digital kommunikasjon og mulighetene for bruk av ny teknologi.

Atea styrker ledelsen

Nils Ola Bark er ansatt som partner- og markedsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Nils Ola Bark vil inngå i Ateas ledergruppe og rapportere til administrerende direktør i Norge, i følge en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som byråleder i Isobar Norge, der han hadde ansvaret for kommersiell utvikling og strategisk posisjonering. Han har tidligere hatt en rekke lederstillinger i Schibsted systemet

Langsiktig perspektiv

Bark har bred erfaring og kompetanse innen kommunikasjon, strategi og forretningsutvikling samt salg og markedsføring, med fokus på digital kommunikasjon og mulighetene for bruk av ny teknologi. I Atea vil han få en viktig rolle i utviklingen og gjennomføringen av selskapets langsiktige plan og visjon.

-- Vi ser frem til å få Nils Ola sin kompetanse ombord for å løfte vårt samarbeid med våre partnere og kunder og bidra til den endringen som skjer raskere og raskere i vår bransje. Det blir et meget spennende samarbeid og vi ønsker Nils Ola velkommen til oss", sier Michael Jacobs, som er administrerende direktør for Atea i Norge.

-- Teknologi er hovedbidragsyteren i den brytningstiden vi står midt oppe i. Atea er en av de mest sentrale premissgiverne i denne utviklingen. Jeg ser det som en stor tillitserklæring å bli tildelt denne rollen og gleder meg stort til å bidra til Ateas videre utvikling, sier Nils Ola Bark. Han begynner i Atea 8. august.