TESTTEAMET: Sigbjørn Helling, Inger Krabbestig, Bente K. Bakke og Alf Arne Byrknes.

Experis ansetter testteam

Testlederteamet jobbet tidligere sammen i DNB.

Publisert Sist oppdatert

Konsulentselskapet Experis satser sterkt på testledelse i Bergen og ansetter et av markedets mest anerkjente testlederteam, forteller en pressemelding.

Teamet er allerede involvert i flere kundeprosjekter og bistår kundene med strategi og operasjonalisering av test og QA.  Teamet har lang erfaring fra bank- og finanssektoren, men har også jobbet med testledelse i andre bransjer. Alle fire har bakgrunn fra ulike konsulentselskaper, men har de siste årene jobbet i DNB.

Solid bakgrunn

Alf Arne Byrknes er ansatt som Programleder test.  Han har en solid teknisk bakgrunn, mer enn 15 års ledererfaring. Han har hovedfag i informasjonsvitenskap fra UIB og er ISTQB-sertifisert.

Inger Krabbestig er ansatt som Programleder test. Hun har lang erfaring bank- og finanssektoren. De siste årene har hun også jobbet mer strategisk med test.  Hun har en cand.mag. i informasjonsvitenskap fra UIB og er ISTQB-sertifisert.

Sigbjørn Helling er ansatt som Programleder test.  Han har en solid teknisk bakgrunn, har jobbet med ledelse i snart 15 år, har kjørt flere prosjekter for testautomatisering og har erfaring med å styre opp testmiljøer.  Han er utdannet ved University of Strathclyde, godkjent Sivilingeniør fra NTNU og ISTQB- sertifisert.

Bente K. Bakke er ansatt som leder for Test & QA.  Hun har over 20 års erfaring fra test, QA og ledelse. Hun har tatt etterutdanning ved NHHK og er ISTQB-sertifisert.