SALG OG BUSINESS: Morten Marwell-Hauge er leder for salg og forretningsutvikling i NTI FM Systems. (Pressefoto)
SALG OG BUSINESS: Morten Marwell-Hauge er leder for salg og forretningsutvikling i NTI FM Systems. (Pressefoto)

Ny leder for salg og forretningsutvikling i NTI FM Systems

Morten Marwell-Hauge skal lede det kommersielle arbeidet, og skal være med å bygge teknisk team.

NTI FM Systems leverer skybaserte støtteløsninger for forvaltning og drift av eiendom. Nå har selskapet ansatt Morten Marwell-Hauge som leder for salg of forretningsutvikling. Han skal lede det kommersielle arbeidet, og være med på å bygge opp et team av tekniske rådgivere og løsningsselgere.

Marwell-Hauge har over 20 års erfaring med salg, ledelse og markedsføring fra blant annet selskaper i bygg- og anleggsbransjen. Han har vært daglig leder i Norwegian Shiping Development og Havaro, salgssjef og kundeansvarlig i Dermanor, markedssjef i Skanska Norge og syv år som informasjons- og markedssjef i Fornebu Utvikling. Marwell-Hauge kommer til NTI FM Systems sist fra svenske Allogenic hvor han hadde ansvar for den norske grenen i selskapet.

- Jeg er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å å være med på å bygge dette nye selskapet fra grunnen av. Introduksjonen av en så nyttig løsning for de som eier og forvalter eiendommer er en svært spennende utfordring, sier Marwell-Hauge i en melding.

Marwell-Hauge er utdannet innen markedsføring ved Norges Markedshøyskole.