GOOGLE: Google Photos minner mye om Apple Photos.

Google Photos for iOS, Android og web

Google lanserer ny fotoapp, ny epostapp og oppdatering til bilderedigeringsappen Snapseed. Alt gratis.

Publisert Sist oppdatert

Det var en real lanseringsfest for Google-apper for IOS og Android under I/O 2015-konferansen nylig. Og i beste Google-ånd er alt gratis - om du ikke er én av de som mener at det ikke er noe som heter “en gratis lunsj”.

Google Photos

Google Photos er Googles svar på Apples Photos, men finnes selvfølgelig også på Android i tillegg til IOS. Tjenesten lar deg lagre dine bilder og videoer trygt plassert på Googles servere. Dette gjør det enkelt å dele bilder med andre. 

Googles sky-servere jobber også i kulissene med ansiktsgjenkjenning, automatisk organisering av bilder i album  og lar deg lage presentasjoner basert på dine kreasjoner. Ikke alle tjenester er tilgjengelige i alle markeder.

Google tilbyr gratis, ubegrenset lagringsplass i det de kaler “høy” kvalitet. Det vil si for vanlige bilder inntil 16 MB. Originalene ligger på serveren, og tilpassede bilder vises i appen og på nett. 

Ønsker du å benytte tjenesten til filer med høyere oppløsning, som for eksempel fra speilrefleks-kameraer, så er plassen begrenset oppad til 15 GB. Mulig dette vil endre seg over tid, eller at man kan kjøpe seg mer plass, slik Apple tilbyr.

Appen for både iPhone og iPad finner du gratis i iTunes - følg lenken nedenfor. Sjekk ut en promo-video nederst.

Google Photos - Google, Inc.

Via Google

Google Inbox

Google Inbox er en alternativ epost-klient med mye intelligens under overflaten. Appen har vært tilgjengelig en stund for inviterte, men er nå tilgjengelig for alle. 

Ideen er at serverne sorterer meldingene på en intelligent måte, lar deg gjøre avtaler på bakgrunn av tidspunkter eller hente opp flight-informasjon dersom du har mottatt boarding-kort.

Du kan lese mer om Google Inbox her. Du kan laste ned appen fra iTunes ved å følge lenken nedenfor.

Inbox by Gmail – the inbox that works for you - Google, Inc.

Snapseed

Og til slutt nevner vi at Google bilderedigerings-app Snapseed også har blitt oppdatert - sjekk ut appen ved å følge lenken til iTunes nedenfor.

Snapseed - Google, Inc.