STØTTER VERTSKAP: Core Services har levert moderne nett- og digitalisering til Frogner House Apartment. (Foto: Pressefoto Core Services)
STØTTER VERTSKAP: Core Services har levert moderne nett- og digitalisering til Frogner House Apartment. (Foto: Pressefoto Core Services)

Proft nettverk til proffe utleieleiligheter

Frogner Apartments oppgraderer den digitale infrastrukturen med Aruba levert fra Core Services.

Reise- og vertskapssektoren utfordres stadig av mer krevende reisende med normale digitale behov. Selv om noen av virksomhetene henger igjen i en forestilling om at fungerende trådløs nett er noe som de kan kreve ekstra betaling for, er de fleste profesjonelle verter klar over at datanett er som vann i springen og strøm i veggstøpselet for overnattingsgjester.

Billigere og bedre

Core Services melder at de har installert moderne infrastruktur fra Aruba HPE i utleieleilighetene til Frogner House Apartments. Selskapet meldte om dyr drift av en eldre løsning, der blant annet trådløsnettet måtte justeres nærmest daglig.

- Å tilby våre gjester et fungerende nett er nesten like viktig som at de får en seng. Vi hadde behov for en ny løsning med topp kvalitet, samtidig som vi hadde som mål å få ned kostnadene i forbindelse med drift av løsningen. Det å tilby våre gjester et godt og profesjonelt nettverk er også en forutsetning for å kunne levere gode tjenester og opplevelser til gjestene, sier Pierre Wilhelm Jansson, daglig leder i Frogner House Apartments.

- Core Services og Aruba kom best ut både på funksjonalitet og totale kostnader.

Vekstmarked

Frogner House Apartments tilhører den voksende sektoren av profesjonelle hotellike overnattingssteder i Norge. Utleie av leiligheter i forskjellig størrelse, der gjestene for det meste står for husholdet selv, er populært blant enkelte grupper turister, verdensreisende, kompetansemedarbeidere på korte prosjekter over noen måneder som pendler inn fra hjemplassen og moderne globale ufb-ere.

Selskapet har nå flere enn 440 leiligheter i 13 bygårder og blokker i Oslo.

- Vi har nå grunnlaget for og infrastrukturen til å videreutvikle våre digitale tjenester for våre gjester. Funksjonalitet; som sikkerhet, integrasjon mot andre systemer, enkel administrasjon med blant annet selvinnsjekk er på plass, sier Jansson.

Hos Core Services er de svært fornøyde med oppdraget:

- Vi er svært glade for at Frogner House Apartments valgte Core Services som partner for levering og implementering av denne strategiske løsningen, sier Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør i Core Services.