MOBILE FLATER: Med denne appen kan de ansatte blant annetregistrere tid, se saldo for fleksitid og ferie, registrere fraværssøknad, registrere reise- og utleggsrefusjon, vise slipper for lønn/tid/reise, godkjenne arbeidsflyt. (Skjermdump: Neptune Software)

Mobile løsninger til 80 000

Direktoratet For Økonomistyring (DFØ) har valgt Neptune Software som programvare for mobile SAP løsninger.

Publisert Sist oppdatert

Direktoratet for Økonomistyring (DFØ) har valgt Neptune Software og Bouvet som leverandør av mobile SAP løsninger til deres om lag 80 000 sluttbrukere i statlige virksomheter.

Gjennom en offentlig anskaffelsesprosess har Direktoratet For Økonomistyring valgt Bouvet og Neptune Software som programvare for utrulling og tilpasning av mobile SAP løsninger til deres sluttbrukere og kunder. Anskaffelsen har som målsetning tidsriktige selvbetjeningsløsninger på mobile flater for en mer fleksibel og effektiv arbeidsdag.

Sluttbrukere av DFØs tjenester (mobile flater) er primært ansatte i statlige virksomheter som er kunder av DFØ (departementer, høgskoler, etc.) og er om lag 80 000 sluttbrukere totalt. DFØ har planlagt følgende mobile selvbetjeningsløsninger (apper) til sine brukere; registrere tid, se saldo for fleksitid og ferie, registrere fraværssøknad, registrere reise- og utleggsrefusjon, vise slipper for lønn/tid/reise, godkjenne arbeidsflyt og ansattoppslag/adressebok.- Vi er meget stolte av at DFØ valgte Neptune Software, denne avtalen er viktig og spennende for oss, sier Ole-Andre Haugen, daglig leder i Neptune Software.