EN AV FÅ: Darren Starr er oppvokst i New York, men har bodd 16 år i Norge. Han er en av fire instruktører her til lands med Cisco-sertifisering. 

Norsk konsulent utnevnt som Cisco VIP

I konkurranse med 60.000 andre mottok Darren Starr en prestisjefylt Cisco-pris. 

Publisert Sist oppdatert

Darren Starr er tilbake i Norge etter noen hektiske dager i Milano hvor han har vært for å motta en prestisjefylt pris.

En gang i året holdes konferansen Cisco Live. Av 60.000 nominerte kan Starr nå smykke seg med prisen VIP Cisco. En pris som i år kun ble tildelt tre av medlemmene i Cisco-fellesskapet.

– Det var helt fantastisk, forteller Starr.

Til daglig jobber Starr som instruktør og løsningsarkitekt i Pundit Networks. Konsulentfirmaet som leverer konsulenter og løsninger innen nettverk, datasenter og sikkerhet, har hovedfokus på Cisco-relaterte tjenester.

Pundit har også sikret seg et aldri så lite stjernelag av Cisco-kyndige, ettersom de har to av de i alt fire aktive norske Cisco-sertifiserte instruktørene i stallen. Starr er en av disse.

– Prisen sier litt om hvor dyktig han er, sier salgs- og markedssjef Fredrik Strandberg i Pundit.

Strandberg mener kollegaen vant, og fortjener prisen, ettersom han har drøssevis av sertifiseringer, og fordi han er en ydmyk mann med beina godt plantet på jorda.

Strandberg tror at prisen vil føre med seg økt publisitet og nye kunder.

ifølge Starr selv har Cisco mange å velge mellom, og de er selektive når de skal kåre nye VIP-er. 

Starr tror at han er en av de utkårede ettersom han er aktiv i Cisco-miljøet og jobber hardt for å gi support til resten av samfunnet.

– Jeg jobber aktivt med å representere Cisco på en god måte, forteller Starr.