NY PLATTFORM: Forsikringsselskapet Skuld får ny it-plattform, drift og tjenester fra Intility. (Illustrasjonsfoto: Skuld (CC BY 3.0))

Intility vant Skuld

Leverandørens it-plattform skal brukes av forsikringsselskapet over hele verden.

Skuld er et sjø-forsikringsselskap, og har kontor i sjøfartsbyer over hele verden, inkludert hovedkontor i Oslo og avdelinger i blant annet Bergen, Singapore, New York, London og Hong Kong. Selskapet ble etablert i 1897.

Nå har selskapet valgt ny it-plattform levert av Intility. I pakken får Skuld skybasert lagring, sikkerhetstjenester, produktivitetsløsninger og integrasjon med andre leverandørers skytjenester.

- Våre it-ressurser vi nå kunne fokusere mer på digitaliseringen av Skulds kjernevirksomhet, noe som er svært viktig for oss, sier it-direktør Rune Hope i Skuld i en melding.

Intility overtar nemlig ansvar for selskapets it-drift og overvåkning av løsningene i avtaleperioden som er på tre år. Skuld skal over på Intilitys it-plattform i slutten av juni 2016.

- Vår viktigste oppgave blir å ivareta en sikker og velfungerende plattform for selskapet, samt understøtte Skuld i deres kontinuerlige arbeid med å digitalisere egen virksomhet, sier administrerende direktør i Intility, Andreas Hisdal.

Pris er ikke oppgitt.