SIKREST: Skyleverandørene er nesten dobbelt så flinke som bedrifter flest til å sikre it-infrastrukturen, viser ny rapport. (Foto: Istock)
SIKREST: Skyleverandørene er nesten dobbelt så flinke som bedrifter flest til å sikre it-infrastrukturen, viser ny rapport. (Foto: Istock)

Lenovo og Juniper i nytt samarbeid

Skal utvikle løsninger for datasenter og infrastruktur.

Pc- og serverprodusenten Lenovo og nettverksaktør Juniper Networks inngår globalt samarbeid for å utvile konvergerte løsninger for datasenter.

- Vårt samarbeid med Juniper Networks gir Lenovo tilgang til en bransjeledende portefølje av produkter som inkluderer Software Defined Networking-løsninger, noe som er en vesentlig del av å kunne tilby enestående datasenter-løsninger, sier Gerry Smith, leder av Lenovos pc- og bedriftsenhet i en melding.

Samarbeidet innebærer at ifølge Lenovo at bedriftskunder som store virksomheter, nettilbydere, kanalpartnere og systemintegratører får tilgang til Juniper Networks produktportefølje direkte fra Lenovo.

De to selskapene skal også sammen levere løsninger til sine kunder, inkludert administrasjonsverktøy som Lenovos Xclarity og Network Director og Contrail SDN fra Juniper.

- Partnerskap med Lenovo styrker Junipers strategi om å levere komplett løsning for et bredt spekter av datasentre, fra mellomstore bedrifter til privat sky og hyperskaleringskunder, sier Rami Rahim, administrerende direktør i Juniper Networks.