ErgoGroup skal arkivere UiO

Universitetet i Oslo har inngått en avtale med ErgoGroup om leveranse av ePhorte sak- og dokumentbehandling for inntil 3 000 brukere.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen innebærer etablering av en felles plattform for all saksbehandling, dokumentflyt og arkivering for medarbeidere tilknyttet UiO.

Løsningen skal i første omgang omfatte de ca 50 arkivarene ved UiO, og man regner med at denne løsningen er i pilot fra juni i år. I løpet av 2008 skal alle brukere være operative på den nye løsningen.

- Vi ser frem til å få på plass en løsning som gir lettere tilgang til våre dokumenter uavhengig av tid på døgnet og hvor man befinner seg. Våre fysiske arkiver er meget omfattende, og en elektronisk oppbevaring med en løsning som tilfredstillier arkivlovgivningen i Norge, skal bli bra å få på plass, sier Elisabeth Halsen, organisasjons- og personaldirektør ved Universitetet i Oslo.

ErgoGroups eget leveranseapparat vil stå for hele prosjektet.

- ErgoGroup er stolt over å ha blitt valgt av Universitetet i Oslo som en partner innen saksbehandling og dokumenthåndtering. Vi jobber kontinuerlig med digitalisering av offentlig sektor i ulike sammenhenger, og dette har blitt et av flere spesialområder der vi lykkes godt, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup

Gecko Informasjonssystemer, et selskap deleid av ErogGroup, er underleverandør i avtalen.

Les om flere kontrakter i Bransje