NY LEVERANDØR: Roar Wormsen ser fram til å distribuere Gemaltos sikkerhetsløsninger i det norske markedet. (Foto: Atle Skretting)

Exclusive Networks blir enedistributør av Gemalto

Samarbeidet inkluderer teknisk trening for ansatte og forhandlere, samt salgs- og markedsstøtte.

Publisert Sist oppdatert

Exclusive Networks Norway, som er en verdiøkende distributør av cybersikkerhets-, nettverks-, og infrastruktur-teknologier, forteller i en pressemelding at de er blitt enedistributør av Gemalto i Storbritannia og Norden. Exclusive Networks har tidligere jobbet med Gemalto i mer enn 10 år.

Avtalen vil tre i kraft fra 2017, og vil fokusere på Gemalto Safenets autentiserings-, krypterings- og nøkkeladministrasjons-produkter.

The General Data Protection Regulation (GDPR) skal implementeres i løpet av de neste 18 månedene, og Exclusive Networks peker på at det her ligger en stor mulighet for å hjelpe selskaper med å beskytte sine data og sikre at de er fullt kompatibel med de nye regulativene. Med den inngåtte avtalen vil de sette selskaper i stand til å møte kravene fra GDPR.

Som en del av avtalen skal Exclusive Networks investere i avansert teknisk trening for å sikre at kunnskapsnivået til ansatte og forhandlere er på høyde med de utfordringene bransjen møter, informere om hvordan Gemaltos løsninger kan hjelpe med å løse disse utfordringene, samt yte salgs- og markedsstøtte. 

– Øker investeringene

– Med de høye kravene fra markedene i Storbritannia og Norden må vi øke støtten og investeringen fra våre distributører for å sette fart på veksten, og samtidig fortsette jobben med å utdanne selskaper i hvordan de best kan beskytte det som teller mest - deres data, sier Keith Hales, som er direktør for den nordiske regionen i Gemalto. Han mener Exclusive Networks er proaktive, har dyktige tekniske teams og sterke bånd med sine forhandlere, noe som gjør dem til en preferert partner.

– Vi er veldig glad for at vi har blitt Gemaltos enedistributør i Norge. Erfaring har lært oss at et ekte partnerskap, basert på enedistribusjon, skaper fordeler for alle parter, da det lar oss investere tyngre og vise ekte verdi for både forhandlere og produsenter. For å kunne støtte Gemaltos vekstplaner, kreves det en betydelig investering, og vi ønsker å gjøre dette gjennom å styrke våre tekniske-, salgs- og markedsføringsteam, sier Roar Wormsen, som er daglig leder i Exclusive Networks Norge. Han ser fram til å bygge Gemaltos merkenavn og hjelpe partnerne med å øke omsetningen og finne nye kunder.