SAMARBEIDER: Anton Hagberg i Komplett og Eilert G. Hanoa i Visma har tro på den planlagte åpne salgskanalen. (Foto: Komplett)

Visma-selskaper samarbeider med Komplett

Visma-selskapene Mystore.no og Trollweb.no skal utvikle sømløs tilkopling til Kompletts planlagte åpne markedsplass.

Publisert Sist oppdatert

Komplett undertegnet nylig en samarbeidsavtale med Mystore.no og Trollweb.no, to selskaper i Visma-Gruppen, for å sikre sømløs integrasjon for felles partnere, ifølge pressemelding.

Bakgrunnen er Kompletts planer om å lansere en markedsplass hvor eksterne nettbutikker kan selge sine produkter side om side med deres egne kategorier.

Visma kjøpte Mystore.no og Trollweb.no tidligere i år for å styrke satsingen på netthandelsløsninger for små og mellomstore bedrifter.

Sømløs integrasjon

Ifølge Anton Hagberg, direktør for Marketplace i Komplett, sikrer avtalene at netthandelskundene sømløst kan integrere sine produkter på Kompletts plattform i hele Norden. Direktør i Eilert G. Hanoa Visma Software Unit mener dette samarbeidet vil gi kundene en ny og veldig spennende salgskanal.

– Vi gjør det lekende lett for våre kunder å nå ut til et enormt publikum via Kompletts nye markedsplass.  Når en av Norges mest tradisjonsrike netthandlere gjør om butikken sin til en markedsplass for andre regner vi med at mange av våre kunder ønsker å benytte seg av denne muligheten, sier Yngve Bollie, som er daglig leder i Trollweb.no.