NATO-BISTAND: Daglig leder Rune Lægreid er fornøyd med at Intech skal bistå Forsvaret logistikkorganisasjon med å tilrettelegge for oppdrag i Nato-regi. (Foto: Intech)

Intech skal levere til Forsvaret

Intech skal hjelpe Forsvaret logistikkorganisasjon med å tilrettelegge for oppdrag i Nato-regi.

Gjennom investeringsprogrammet NATO Security Investment Programme (NSIP) gjennomfører NATO årlig prosjekter for omlag 700 millioner euro. Investeringene skjer primært gjennom prosjekter ledet av en vertsnasjon. I en pressemelding skriver Intech at de skal gi råd innenfor NATO-prosesser og prosedyrer for at Norge skal kunne vurdere og gjennomfører NSIP-prosjekter.

For Intech betyr det en leveranse av ikt-kompetanse til Forsvaret på 23 millioner kroner frem til 2018.  Rammeavtalen er inngått med Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) og Intech skal støtte anskaffelser i regi av Forsvarsbygg og FLO innenfor NATO Investment Security Programme.

Intech tilbyr tjenester innen forretningsutvikling, prosjektledelse og fagekspertise relatert til anskaffelser eller endringer i teknologi og prosesser. Selskapet har ti medarbeidere og omsatte for 21,9 millioner kroner i 2014.