STOLT: Tommy Steen i Imento er svært fornøyd med enda en kommunal rammeavtale. (Foto: Imento)
STOLT: Tommy Steen i Imento er svært fornøyd med enda en kommunal rammeavtale. (Foto: Imento)

Imento ønsker 25 nye medarbeidere

Selskapet skal doble omsetningen i 2016, og rekrutterer kundeansvarlige og lærlinger i samarbeid med Lærlingekompaniet Øst.

Atea-eide Imento er leverandør av it-infrastruktur og telekom-produkter og tilhørende tjenester til SMB-markedet og offentlig sektor. Selskapet omsatte for 400 millioner kroner i 2015, og har i dag 57 medarbeidere i Oslo og Moss.

Nå skal de vokse, har ambisiøse mål om å doble omsetningen i 2016 og skal derfor rekruttere hele 25 nye medarbeidere. Det er en bemanningsøkning på hele 40 prosent. Stillingene som skal fylles er 15 nye kundeansvarlige og inntil ti nye lærlinger til kontorene i Moss og Oslo.

- Vi ønsker primært å rekruttere medarbeidere med erfaring innenfor salg og kundeoppfølging og vi ser at vi må gå gjennom nye rekrutteringskanaler for å finne de riktige medarbeiderne, sier salgsdirektør Tommy Steen i Imento.

Ti lærlingeplasser

Selskapet har i løpet av den siste tiden rekruttert nye kollegaer fra it- og telekomavdelingene i de store faghandelkjedene i elektronikkbransjen. Lærlingene skal skaffes i samarbeid med Lærlingekompaniet Øst, en forening som eies av medlemsbedrifter fra ulike bransjer. Blant medlemmene finner vi foruten Imento eksempelvis bedrifter som Elkjøp, Centpro, Tele2 og Rema 1000.

Lærlingene som rekrutteres kan gjennom Lærlingekompaniet kan blant annet få fagbrev innenfor salg og service. Gjennom Imentos program får de ti lærlingene muligheten til å lære mer om bedriften, produkter og markedet.