#1: Tata Consultancy Services rykket i år opp fra andreplass og ble  kåret til den ledende globale leverandøren i IDC Financial Insight sin FinTech rangering. (Arkivfoto)

TCS tok førsteplass på IDC Financial Insight

Rangert som en av de beste tilbyderne av finansielle tjenester for åttende år på rad.

Publisert Sist oppdatert

It- og konsulentselskapet Tata Consultancy Services (TCS) melder i dag at selskapet har blitt kåret til den ledende globale leverandøren i IDC Financial Insight sin FinTech rangering – en rangering som fungerer som standarden i bransjen for kategorisering og evaluering av de beste globale tilbyderne av finansielle teknologitjenester.

TCS har i åtte år på rad blitt rangert blant de ti øverste selskapene, og rykket i år opp fra andreplass, en plassering selskapet har forsvart siden 2012. Dette skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er ekstremt stolte over å bli anerkjent som verdens fremste teknologileverandør innen finansielle tjenester. Dette er et resultat av vår kontinuerlige investering i innovasjonsdrevet arbeid med å hjelpe våre kunder å nå sine forretningsmål. Vi ønsker først og fremst å takke våre kunder, som har vist oss tillit gjennom alle disse årene, og som hele tiden utfordrer oss til å utvikle oss videre, sier K Krithivasan, sjef for Bank og Finansielle tjenester i TCS.