OPPKJØP: Syver Anmarkrud i Solid Group, Kjell Rusti i Sopra Steria og Tom Karlsen i Solid Group. (Foto: Hanne Kristine Fjellheim/Sopra Steria)
OPPKJØP: Syver Anmarkrud i Solid Group, Kjell Rusti i Sopra Steria og Tom Karlsen i Solid Group. (Foto: Hanne Kristine Fjellheim/Sopra Steria)

Sopra Steria investerer i SAP-kompetanse

Har kjøpt opp SAP-spesialisten Solid Group.

Publisert Sist oppdatert

Sopra Steria sikrer seg svært etterspurte SAP-konsulenter gjennom oppkjøpet av det norske selskapet Solid Group, ifølge en pressemelding.

– Dette er et strategisk viktig oppkjøp som komplementerer vår sterke posisjon i applikasjonsutvikling og forvaltningsområdet. Vårt mål er å bli det ledende miljøet i Norge, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

Automatisert arbeidsflyt

Solid Group ble etablert i 2006, har 17 ansatte og kunder i både offentlig og privat sektor. Selskapet har utelukkende fokusert på SAP-ekspertise, med spesielt fokus på brukervennlige SAP-løsninger og automatisert arbeidsflyt.

– Vi ønsker å komplettere vårt tilbud til markedet med nå også å kunne tilby rådgiving og løsninger innen ERP, og fremover ønsker vi både å tiltrekke oss SAP-kompetanse samt vinne kontrakter med aktører innen store private og offentlige selskaper som allerede benytter seg av SAP, sier Rusti. 

Grunnlegger og daglig leder i Solid Group, Syver Anmarkrud, ser frem til en framtid i Sopra Steria.

– Vi ser frem til å jobbe i et ledende konsulentselskap som deler vårt syn på viktigheten av å fokusere på utviklingen av konsulentenes faglige kompetanse og daglige trivsel på jobben. Vi gleder oss til å bli en del av et selskap som er kjent for å ha et av de beste arbeidsmiljøene i landet, sier Anmarkrud.