Kommer den endelig?

Kommer den endelig?

Spotify for iPad kan endelig være på vei, skal vi tro lekket bilde.

Av årsaker ikke kjent for offentligheten har Spotify fremdeles ikke sluppet en offisiell app for iPad, dette til tross for at det er over to år siden nettbrettet ble lansert.

Nå har kanskje ikke iPad-brukerne førsterett på alle slags mulige apper og tjenester, men en offisiell Spotify-klient har vært svært etterlenget. Skal vi tro nettstedet The Verge ser det også ut til at ventetiden snart er over.

Ifølge The Verge har den svenske it-konsulenten Magnus Jonasson lagt ut et bilde på Instagram av det som hevdes å være en betaversjon av Spotifys offisielle iPad-app. Med bildet følger teksten "It's getting closer!". Bildet ser for øvrig ut til å være fjernet fra Instagram, men du kan se det hele hos The Verge (link ovenfor).

Bildet er ikke sylskarpt, men det viser en app med de samme overliggende menyene som finnes i iPad-apper som Facebook og Twitter. Det vil trolig bli mulig å skjule eller hente frem menyene ved å sveipe fingeren til høyre eller venstre over skjermen.

Selve hovedmenyen består av ikoner for søk, nyheter, innboks, spillelister og venner, av bildet å dømme. Appen ser ut til å ha et større fokus på bilder enn pc-versjonen av Spotify, noe som ikke er en uting.

Spotify har for øvrig invitert til pressekonferanse førstkommende onsdag hvor de har planlagt en "spesial announcement". Mon tro hva som skal vises frem der...

Foto/video