Sjekk Ipad Pro-prisene

IPAD PRO: Forvent deg null forsinkelse med Apples egen spesial-penn (Foto: Apple)

Sjekk Ipad Pro-prisene

Apples proff-brett kommer i november - og her er prisene.

Annonsert i september og nå snar klar levering: Apples Ipad Pro er rett rundt hjørnet. Timingen er god, for denne er det fint å kunne ønske seg for eksempel til jul - prisen tatt i betraktning.

Eplehuset er første norske utsalgssted som har prisene klare for proff-utgaven av Apples nettbrett, og er til og med klare for forhåndsbestilling.

Leveranse blir i november også der, men du kan altså sikre deg en tidlig leveranse dersom etterspørselen skulle være større enn tilbudet.

Hvorfor Ipad Pro?

Hvorfor Ipad Pro? Den har Retina-skjerm på 12,9 tommer, nesten dobbelt så høy prosessorytelse og dobbelt så høy grafikkytelse som iPad Air  med A9X-brikken, fire høyttalere og avansert Multi-Touch-teknologi.

For ikke å snakke om Apples egen superresponsive penn kalt Apple Pencil som måler både trykk og vinkel. Perfekt for de kunstneriske. Mulighet for laptop-aktig tastatur, Smart Keyboard, er det også.

Priser

Eplehusets priser er nå klare, og begynner på 8990 kroner for 32 GB-modell med Wi-Fi, og stiger til 10.490 kroner for 128 GB med Wi-Fi og til slutt 11.990 kroner for 128 GB  lagring med Wi-Fi og mobilnett.  Du kan velge mellom fargene romgrå, sølv og gull.

Les mer hos Eplehuset her. Les mer om Ipad Pro hos Apple her.

ipad