CSC tar over it-folk fra Trygg-Hansa

Forsikringsselskapet Trygg-Hansa har signert en nordisk outsourcingsavtale med CSC. Avtalen medfører at CSC overtar 80 ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Forsikringsselskapet Trygg-Hansa, som inngår i danske Codan, har signert en nordisk outsourcingsavtale med CSC. Avtalen omfatter 80 årsverk samt stormaskindrift, applikasjonsutvikling og vedlikehold av en rekke sentrale forsikringssystemer, i tillegg til SAP-system og Lotus Notes.

Driftsavtalen løper i fem år, mens avtalen om applikasjonsutvikling og vedlikehold løper over sju år.

- Avtalen er nok den største innen finanssektoren i Norden så langt i år og innebærer blant annet at CSC overtar om lag 80 medarbeidere fra Trygg-Hansa og Codans it-avdelinger, sier Per Kristian Nauste, administrerende direktør i CSC Norge.

LES OGSÅ: CSC kutter og ansetter

Codan-konsernet er et av de ledende forsikringsselskapene i Norden med kunder i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Avtalen omfatter også drift, utvikling og vedlikehold av en rekke sentrale forsikringssystemer for Codan i Danmark.

- Vi er fornøyd med å ha inngått avtalen med CSC, og ser frem til å videreføre et langsiktig samarbeid, forteller Frank Andersen, it-direktør i Codan-konsernet.

- Avtalen innebærer en signifikant økning av vårt eksisterende samarbeid med Codan. Vi styrker samtidig vår posisjon som en av de ledende it- og outsourcingsleverandørene til den finansielle sektoren i Norge og Norden – et viktig og strategisk satsingsområde for CSC. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne ønske så mange dyktige ansatte innen forsikrings-it velkommen til oss i CSC, sier Per Kristian Nauste, som leder bortimot 500 medarbeidere i CSC Norge.

Les om flere kontrakter i Bransje