KÅRING: Fra venstre står Norges-sjef Christian Pedersen i Tietoevry sammen med Nermina Isabegovic Rygg og Morten Meier, begge fra Microsoft.

Tietoevry er kåret til årets Microsoft Partner

Skytjenester stod sentralt i vurderingen da Microsoft Norge kåret Tietoevry til årets partner.

Publisert Sist oppdatert

Tietoevry har vist en formidabel fremgang og en vilje til stadig å utvikle sitt kompetansenivå, heter det i juryens begrunnelse.

I tillegg skriver de blant annet at Tietoevry har vist en formidabel fremgang og banet vei for god suksess på Azure.

Prisen skal også være en anerkjennelse av selskapenes tette samarbeid for å hjelpe privat og offentlig sektor i digitaliseringsarbeidet.

– Vi er utrolig stolte og glade over den gjeveste prisen, nemlig årets partner hos Microsoft – en pris som henger svært høyt. Den bekrefter det unike samarbeidet mellom selskapene, men er samtidig en anerkjennelse til alle dyktige kolleger i Tietoevry og viser en stor bredde om dybde innen områder som skytjenester, samhandlingsløsninger, AI, maskinlæring og analyseverktøy. De jobber dedikert hver dag for å ligge i forkant av utviklingen når det gjelder kunnskap og innsikt om Microsoft sine digitaliseringsverktøy, sier Christian Pedersen, managing partner i Tietoevry Norge, i en pressemelding fra Tietoevry.