UR: To av de nye rem-typene (Foto: Apple)

Nytt Apple-tilbehør

I kjølvannet av tirsdagens lanserings-event finnes det nå også tilbehør til de nye iPad- og Apple Watch-modellene - og sistnevnte passer også til en rekke av dagens ur.

Publisert Sist oppdatert

Apple er ute med nye godsaker.

Vi har nettopp blitt presentert for en ny iPad Air, en ny iPad-basismodell, nye Apple Watch Series 6 samt Apple Watch SE. Og kanskje du trenger litt tilbehør, også?

Apple-event September 

For både nye iPad Air og basismodellen iPad (8. generasjon) finnes det nå nye cover - i det ene tilfellet kalt Smart Folio, og i det andre Smart Cover.

For nye iPad Air kan man få en Smart Folio i fem ulike farger til 899 kroner her. Et Smart Cover for iPad 8. gen. koster 529 kroner her og fås i åtte ulike farger. 

Apple Watch-remmer

Hakket mer spennende både for nye og gamle Apple Watch-kunder er de nye remmene som er å få kjøpt her.

For det første skal det nevnes at mange av de kjente rem-variantene kommer i nye farge-kombinasjoner. Dette gjelder for såvel Milanese Loop, lærremmene med spenne eller magnetlås, samt Sport Loop og Sport Band (inkludert Nike-variant). 

Blant nyhetene finner vi nye, eksklusive Hermés-remmer i lær, en nydesignet Apple-rem i lær formet som en magnetisk lenke uten synlig låsemekanisme, samt tilsvarende nye remmer uten låsepinne eller spenne i syntetisk materiale: Solo Loop, samt en flette utgave av Solo Loop

Solo Loop, som man må passe å bestille i riktig lengde tilpasset håndleddet, koster 499 kroner og finnes i en rekke ulike farger. Den flettede utgaven koster ikke mindre enn 999 kroner, og må tilsvarende tilpasses deg eller den det gjelder i rett lengde ved bestilling. Apple lar deg printe ut et stykke målepapir for å kontrollere dette.

Sjekk ut en promo-video for lanseringen av Apple Watch Series 6 nedenfor.