Foto: Logitech

Logi Dock gjør rent bord

Logitech frir til hjemmekontoret med denne funksjonelle hub'en. 

Publisert Sist oppdatert

Logitech har lansert Logi Dock.

Med denne kan du få gleden av et gjensyn med skrivebords-overflaten din takket være de mange tilkoblingsmulighetene.

Logitech Logi Dock

Alle som bruker en stasjonær datamaskin i jobb-sammenheng har opplevd det: Teams-møter der lyden svikter, kommer ut feil, eller mikrofonen som plukker opp samtalelyden og skaper feedback-støy.

Logi Dock har innebygde støy-kansellerende høyttalere som gjør alt dette enklere - du trenger ikke bruke et separat headset eller mikrofon. Klart, dette er tiltenkt hjemme- eller celle-kontoret.

Videre er det kontroller for slike møter så du raskt kan mute lyden, eller skru av video-bildet. Dette er støttet av både Teams, Zoom og Meet. Og selvfølgelig kan høyttaleren også benyttes til musikk mellom slagene.

Du kan koble til opptil fem USB-enheter med opptil to skjermer, og samtidig lade din laptop med en enkel kabel, effekt opp til 100W. Av disse portene er tre av typen USB-C. I tillegg støttes Bluetooth-forbindelse og en Kensington Security Slot for å låse det hele fast (på jobben, kanskje?). 

De to eksterne monitorene som nevnes kan tilknyttes gjennom enten DisplayPort eller HDMI. For øvrig nevner vi at fargealternativene er enten grafitt-grå, eller hvit. 

Du trenger ikke programvare for å kunne bruke enheten, men det finnes software med tilleggs-funksjonalitet for integrasjon med kalendere, blant annet.

Prisen i USA er oppgitt til å være cirka 400 dollar, så helt billig er moroa altså ikke. Men tilgjengeligheten til verden over senere i år.  

Du kan lese mer hos Logitech her. Sjekk ut en promo-video nedenfor.