NYE METODER: Stefano Holguin har tro på alternative veier til kundene.

Microsoft velger SAP til internbruk

SAPs HR-løsning skal betjene 114.000 Microsoft-ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Microsoft har valgt SAP SuccessFactors HCM Suite, inkludert SAP SuccessFactors Employee Central, som ny HR-løsning for sine 114 000 fulltidsansatte, ifølge pressemelding.

Den skybaserte plattformen skal bidra til at de ansatte i selskapet får bedre og tettere oppfølging, og at nye talenter tiltrekkes organisasjonen.

Microsoft forventer samtidig å redusere sine kostnader knyttet til HR, samtidig som de kan jobbe mer effektivt og styrke sine forretningsresultater.

Ny verdiskapning

– Dagens - og fremtidens - ansatte har andre krav og forventninger til HR enn tidligere. HR kan ofte bli komplekst, men med å se på nye digitale løsninger kan man skape verdi på nye måter for de ansatte og samtidig forenkle og gjøre prosesser mer effektive.  Når Microsoft nå legger sine HR-tjenester i skyen, vil både ledere og ansatte få en langt smartere tilgang til både læringsplattformen og medarbeideroppfølging, noe som vil understøtte deres forretningsstrategi. Vi i SAP er stolte av at Microsoft velger oss på denne digitale reisen, sier norgessjefen i SAP, Stefano Holguin.

– For oss er det viktig å ha en plattform i verdensklasse, for å kunne utvikle våre talenter videre og sørge for at disse kan bygge meningsfulle karrierer i Microsoft. Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, og det at SAP deler vår visjon om å forenkle globale prosesser og å styrke hver enkelt person i organisasjonen har vært avgjørende for vårt valg, sier Jacky Wright, visepresident for it i Microsoft.

 

Ny avtale eller kontrakt? Fortell oss om det på en mail til ITBransjen@cw.no. Husk bilde.