PRISVINNER: Crayon, som har hovedkontor i Norge, stakk av med prisen for kunstig intelligens og maskinlæring.

Microsoft kåret Crayon til årets partner

Torsdag annonserte Microsoft vinnere og finalister av 2019 "Global Partner of the Year Awards".

Publisert Sist oppdatert

Microsoft har kåret årets vinnere av sin "Global Partner of the Year Awards". Crayon, som har hovedkontor i Norge, stakk av med prisen for kunstig intelligens og maskinlæring.

Prisene ble presentert i totalt 41 kategorier, med mer enn 2900 nominasjoner fra 115 forskjellige land. Crayon ble hedret for å demonstrere ekspertise i innovasjon og implementering av kundeløsninger – basert på Microsoft-teknologi. De vil bli anerkjent under Microsoft Inspire, vår årlige verdensomspennende partnerkonferanse som holder sted i Las Vegas, USA. Det skriver Microsoft i en pressemelding. 

Gratulasjoner

Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge, sender sine gratulasjoner til vinneren:

– Gratulerer til Crayon med utmerkelsen “Partner of the Year” i kategorien AI & Machine Learning, sier hun i en melding, og forteller at de i Microsoft er helt avhengig av gode partnere om vi skal bidra til økt innovasjon og digital transformasjon i Norge.

– Crayon har investert dypt i kompetanseutvikling på dette området, noe som har ledet til flere spennende AI-prosjekter. Deres fremragende arbeid resulterte i at de i 2018 vant Microsoft Norges pris Årets partner på data og AI. At Crayon nå vinner den globale prisen er svært fortjent, og vi gleder oss over å se at et Norges-basert selskap hevder seg i verdensklasse, sier Lein-Mathisen.

-Vi er stolte av AI og ML-praksisen vår som er i verdensklasse, og setter stor pris på at Microsoft har anerkjent oss på globalt nivå, sier Rune Syversen, CEO og grunnlegger av Crayon, i en melding på sine sider.