Ny nordisk skysjef

TIL SKYEN: Mikael Schwarzman kommer fra Oracle hvor han hadde nordisk ansvar for business intelligence og var salgssjef for CRM. Nå blir han ansvarlig for alle SAPs skytjenester. (Pressefoto: SAP)

Ny nordisk skysjef

SAPs skyportefølje i Norden samles under Mikael Schwarzmans ledelse.

Svenske Mikael Schwarzman tar over det nordiske ansvaret for alle SAPs skytjenester: Infrastruktur, plattformer og programvare. Dette melder SAP.

Schwarzman kommer senest fra Oracle der han hadde nordisk ansvar for business intelligence og var salgssjef for CRM. Han inngår i SAPs regionale ledergruppe og rapporterer til leder for Norden og Baltikum, Jan Thorell.

– En av mine viktigste oppgaver blir å sikre at våre kunder øker sin konkurransekraft med digitalisering. I så måte kommer man ikke utenom gode skybaserte tjenester, som forretningsnettverk som fornyer, forbedrer og forenkler prosesser og oppgaver for alle avdelinger, sier Schwarzman.

– Nordiske virksomheter er modne i sin tilnærming til skyen. Samtidig er mange forsiktige med å flytte de mest virksomhetskritiske prosessene og har istedet valgt å tilegne seg erfaringer med ulike punktløsninger. I en slik tilværelse tror jeg kundene opplever SAP som en kvalitetstung leverandør av trygge løsninger. Vi står klare til å støtte virksomheter i alle bransjer med en trygg og kontrollert overgang til enklere og bedre systemer og løsninger. Dette er enormt givende å lede et så kunnskapsrikt team som kan levere så gode løsninger, sier Schwarzman.