Orderløkken slutter i Norsis

Orderløkken slutter i Norsis

Blir sikkerhetssjef i Evry fra september.

Tore Larsen Orderløkken slutter som administrerende direktør i Norsk senter for Informasjonssikring (Norsis) etter ni år i den offentlige etaten. Han går til stillingen som direktør for sikkerhet, kvalitet og risikohåndtering i Evry fra 1. september 2014.

- Det har vært en spennende reise og et privilegium å jobbe i Norsis. Jeg har svært dyktige, kreative og hardtarbeidende medarbeidere som hver dag setter informasjonssikkerhet på samfunnsagendaen. Når jeg nå føler vemod med å slutte, er det også blandet med stolthet over hva vi sammen har utrettet disse årene, sier Orderløkken i en pressemelding.

- Tores innsats i NorSIS har vært av større samfunnsmessig viktighet enn folk flest vet, sier styreleder

Styreleder i Norsis, Morten Irgens, skryter av Orderløkkens arbeid i Norsis, takker for innsatsen og ønsker lykke til videre.

- Tore, med sin unike erfaring, faglige egenskaper og engasjement, har bidratt til å sette informasjonssikkerhet på agendaen i Norge, ja til å øke sikkerheten blant norske virksomheter og innbyggere. Jeg vil spesielt fremheve hans rolle i å utvikle Norsis til et viktig instrument for regjeringens forebyggende informasjonssikkerhetsarbeid.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

IT-Karriere