Kule iPhone 5-deksler

Kule iPhone 5-deksler

Forhåndsbestill nå, så er du klar når telefonen ankommer Norge.

Klar for iPhone 5? Er du en av mange som kjører et deksel på din iPhone, vil du trenge en ny til iPhone 5.

Interessen for Apples ny iPhone 5 er stor. Faktisk så stor at selskapet kan melde om både rekordinteresse og tilsvarende mange forhåndsbestillinger.

To millioner enheter gikk unna på under et døgn. Det kan bety at det kanskje ikke kommer til å bli så mange på oss når telefonen lanseres her hjemme om under to uker den 28. september.

Men det du kan gjøre er å forberede deg på det nye vidunderet med i hvert fall å ha orden i sakene hva gjelder beskyttelse. iPhone 4 var spesielt utsatt for støtskader med glass på begge sider. Nye iPhone 5 reduserer den risikoen ved å ha en bakside i aluminium, men fronten med skjermen er selvfølgelig fremdeles følsom.

Form følger form

Noen velger å gå kommando med sin iPhone, men mange tyr altså til et beskyttende etui eller et deksel. En av våre favoritter på denne fronten er produsenten Incase, som har lang fartstid helt tilbake til den originale iPhone og også et godt rykte.

Incase er nå klare med forhåndsbestiilinger for en helt ny serie med deksler for iPhone 5. Ulike, fargerike konsepter kan det velges mellom, og da både mellom Slider-deksler som sklis på, Snap-deksler som kneppes på, og også et sportsarmbånd.

I tillegg til å komme i flere forskjellige farger finnes det også Slider-deksler i metallic. Forsendelse er fra oktober, og din iPhone kommer nok ikke før den tid heller. Og du kan altså forhåndsbestille allerede nå.

Priser er fra 30 til 40 dollar avhengig av modell - det er i spennet mellom 170 og 230 kroner (før frakt og avgifter). Se utvalget i de ulike modellene hos Incase her.

Lag ditt eget deksel

PS: Produktdesignere og vordende sådanne se her: Her er de tekniske tegningene for iPhone 5 rett fra Apple - lag ditt eget case, da vel!

Les om: