Microsoft Lumia 950 lekket

HOPPSANN: Skjermbilde fra Microsofts nettbutikk viser produkter som skal lanseres til uka. (Bilde: Skjermgrab fra Theverge.com)

Microsoft Lumia 950 lekket

Microsoft Store viste fram neste ukes lanseringsprodukter.

Mobiltelefonene dukket plutselig opp på den britiske utgaven av Microsoft Store. Der vistes bilder av Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL, med noen tekniske spesifikasjoner. Prisene ble ikke oppgitt, og siden er nå borte igjen, så det er rimelig å anta at dette var en utilsiktet hendelse.

20 megapiksler

På bildet som ble vist, ble Lumia 950 XL presentert med en 5,7 tommers skjerm med WQHD oppløsning (2560 x 1440 piksler), 20 megapiksler kamera med Zeiss-optikk bakpå, og 32 GB lagringskapasitet, med en microSD-kortplass med opptil 2 TB kapasitet i tillegg.

Microsoft Lumia 950 ble presentert med en 5,2-tommers skjerm med samme oppløsning og de samme spesifikasjonene for øvrig. Begge mobilene kjører naturligvis Windows 10, og prisen ble altså ikke oppgitt for noen av dem.

Lanseres 6. oktober

Denne glippen ble først oppdaget av det anerkjente nettstedet Theverge.com, og senere har flere andre medier også omtalt saken. Det er naturligvis mulig at bildet bare var en plassholder for et seinere, «virkelig» bilde, men spesifikasjonene som ble vist stemmer over ens med andre nylige lekkasjer.

For eksempel rapporterte våre kolleger i Pcworld.com nylig at en spanskspråklig presentasjon dukket opp på nettet, der en rekke spesifikasjoner på kommende produkter kom fram.

Fasiten får vi tirsdag 6. oktober, når Microsofts lanseringsarrangement går av stabelen.