Spreke minispillere fra Sony

Spreke minispillere fra Sony

Det er ikke bare Apple som vet å produsere små og nette mp3-spillere.

Nå er Sony klar med tre nye Walkman-spillere, eller tre varianter av en og samme modell om du vil med en, to eller fire gigabyte lagringsplass.

Spillerne kanskje ikke fullt like små som Apples minispiller, men gir blant annet enklere overføring av filer, ved at de er utformet omtrent som en vanlig minnepinne.

Dermed er det bare å koble spilleren til nærmeste tilgjengelige usb-port og flytte filene over i for eksempel Windows Utforsker.

Spillerne er også utstyrt med FM-radio, samt en liten skjerm slik at du har oversikt over innholdet, og selv kan velge hvilken sang du skal lytte til.

Felles for spillerne er at de leveres med utbyttbare frontpaneler i forskjellige farger, slik at du kan velge den fargen som best passer humøret og dagsformen.

De små, nye Walkman-modellene i NW-E-serien støtter mp3 og aac, samt wma med DRM.

Modellen med en gigabyte minne har fått navnet NW-E023F, mens NW-E025F og NW-E026F er utstyrt med henholdsvis to og fire gigabyte lagringsplass.

Prisen ser ut til å lande på rundt 750 kroner for modellen med fire gigabyte, 600 for modellen med to gigabyte og rundt 500 kroner for minstemann. Forventet lansering er i løpet av april.

Foto/video