Årets nyttigste iPhone-program?

Årets nyttigste iPhone-program?

Det amerikanske selskapet Knight's Armament har utviklet et iPhone-program som gjør deg mer treffsikker.

KAC Bullet Flight 1.0.0 er nok å regne som et iPhone-program for litt spesielt interesserte. Bullet Flight hjelper deg nemlig med beregning av kulebane, vindforhold og andre elementer som påvirker treffsikkerheten i det du ligger og sikter deg inn på et intetanende mål langt borte.

Du starter det hele med å velge våpen- og ammunisjonstype, videre plotter du inn avstand, temperatur, vindstyrke, vindretning og så videre. Det kan se ut til at programmet går spesielt godt overens med Knight's Armaments egne våpen, blant annet snikskytterriflen SR-110M SASS som brukes av det amerikanske militæret.

Med alle variablene tastet inn beregnes det hvordan du skal stille inn kikkertsiktet på riflen for å få et optimalt skudd. Det beregnes også hvor kulen vil treffe, og eventuelt hvor mye over eller under synslinjen den vil gå.

For å få maksimal nytte av programmet selger selskapet også en mobiltelefonholder med våpenfeste, slik at du kan feste iPhonen-din på siden av geværet. Kjekt.

Selv om programmet er mulig å få kjøpt i Apples AppStore, mistenker vi at det i all hovedsak er beregnet for militær bruk. Det er i alle fall det Knight's Armament selv reklamerer med.

Skulle du likevel ha et ønske om å prøve ut programmer, og da fortrinnsvis på en skytebane, kan det kjøpes fra iTunes AppStore for 65 kroner.

Les mer om Bullet Flight for iPhone her.

It Bransjen