Atea er beste Lenovo-partner

Atea er beste Lenovo-partner

Atea ble hedret i Paris som produsentens beste vesteuropeiske partner. Actebis er beste distributør.

Mer enn 120 partnere fra 17 land var på plass da Lenovo Channel Partners Forum, produsentens første vesteuropeiske kanalsamling, gikk av stabelen i Paris 26. og 27. januar.

På arrangementet delte Lenovo blant annet ut priser til en utvalgt gruppe partnere fra Vest-Europa for å takke for innsatsen. Årets vesteuropeiske partner er Atea, mens prisen for årets distributør gikk til Actebis.

Partnersamlingen er en viktig del av Lenovos nye kanalstrategi. Målet var blant annet å gi partnerne bedre innsikt i Lenovos strategi og hvilken rolle partnerapparatet spiller i selskapets vekstplaner, samt følge opp nye programmer og insentiver.

På arrangementet introduserte Lenovo blant annet en ny partnerkategori, som kommer i tillegg til de eksisterende Premium- og Member-kategoriene. Den nye Premium Gold-kategorien skal brukes på de partnere som bidrar mest til Lenovos omsetning.

- Lenovo er klart forpliktet til kanalen, og vår første vesteuropeiske partnerkonferanse er et bevis på Lenovos vilje til å investere i partnerapparatet, sier Vincent Fauquenot, viseadministrerende direktør for Lenovos vesteuropeiske kanalorganisasjon, i en pressemelding.

- I løpet av de to dagene arrangementet har pågått har vi fått en gode muligheter til å gå dypt ned i strategien, dele erfaringer med våre nøkkelpartnere og utveksle ideer rundt hvordan vi kan vinne sammen i markedet, sier han.

Les om:

It Bransjen