Dette er årets it-student

Dette er årets it-student

NITH-student til topps i kåring på tampen av bachelor-graden.

I går ble prisen «Årets it-student» delt ut. Prisen gis til studenter innen økonomi, it, markedsføring og teknologi fra utdanningsinstitusjoner over hele Norge, og legger også vekt på ekstra engasjementer utenfor studiene.

Det er Glenn Ytterdal som har fått prisen i år. Han er snart ferdig med sin bachelor innen e-business på Norges Informasjonsteknologiske Høgskole (NITH).

- Dette er en verdig vinner. Ytterdal var ubetinget den beste kandidaten til «Årets it-student», sier Arve Christensen fra Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon (Nito), som delte ute prisen under Universum Awards i går.

Har endret seg

Juryen har bestått av Nito og Capgemini, og i tillegg til heder og ære vinner Ytterdal en ukes arbeidsopphold hos Capgemini.

Ytterdal er selv godt fornøyd med å bli titulert «Årets student 2011».

- Det er veldig hyggelig å få denne anerkjennelsen på tampen av studieåret. Årene på NITH har vært svært lærerrike, men også utfordrende. Jeg har lært veldig mye ved å engasjere meg. Jeg er nok en veldig annen person nå enn da jeg begynte på NITH, sier han.

Studentrådsleder

Ytterdal har ved siden av studiet vært svært aktiv. Han har vært studentrådsleder ved NITH, jobbet som studentveileder og engasjert seg i markedsaktiviteter i tillegg til å være aktiv i «NITO Studentene» sitt styre.

Rektor Bjørn Hanssen ved NITH gratulerer.

- Vi er svært stolte av at Glenn Ytterdal er kåret til årets it-student og gratulerer han med bragden, sier rektor Bjørn Hanssen ved NITH.

It Bransjen