Smartbarnevogn møter smarttelefon

Smartbarnevogn møter smarttelefon

Automatisk sammenklapping samt lading av iPhone.

Det sies at småbarn kan tappe deg for mye energi - så hva er vel bedre enn at barnevognen kan gi litt energi tilbake?

Ikke til deg, men til din iPhone, for eksempel. Denne nye strolleren har innebygget dynamo som kan lade elektroniske dingser.

Origami fra 4moms kunne like gjerne være 4dads - vognen er elektrisk sammenleggbar ved et knappetrykk. Det samme gjelder utklapping. Heldigvis er vognen smart nok til å vite om det sitter noen i vognen før den klappes sammen takket være en rekke sensorer.

For transport i sammenfoldet posisjon er det tenkt på smarte små trillehjul under - litt som på en kabinstørrelse-reisekoffert. Og så er setet selvfølgelig ergonomisk utformet.

De obligatoriske oppbevaringslommene er også med, og vognen er utformet med tanke på lett manøvrerbarhet med hjul plassert godt til siden. Hjulene har forøvrig individuell fjæring. Konstruksjonen er teleskopbaserte rør for å minske klemfaren for små fingre.

Et eget LED-basert dashbord er også med, med informasjon om batterilevetid, utetemperatur og sensorfeedback. Sammenklappmekanismen aktiveres i en totrinnsoperasjon for å minimere eventuelle farmomenter.

Batteriene driver også en serie med lykter som lyser opp foran vognen. Og selve rørkonstruksjonen er i seg selv reflekterende, for god synlighet vinterstid ute gatelangs.

Vognen er størrelses- og vektmessig tilpasset barn opp til 18 kilo - omtrentlig ved fireårsalderen.

Pris for en Origami er 850 dollar - i underkant av 5000 kroner. Dette er for selve vognen - fargesett kan kjøpes separat, og det samme gjelder iPhone-ladesett. I utgangspunktet selges Origami kun i Nord-Amerika, men takket være eBay kan en slik også bestilles herfra . Frakt og norske avgifter tilkommer.

Du kan lese mer om Origami her. Se en promovideo nedenfor.

Les om:

It Bransjen