Tech Data blir VMware-distributør

Tech Data blir VMware-distributør

Et nytt samarbeid mellom Tech Data Azlan og VMware skal gi norske forhandlere flere muligheter innen virtualiseringsløsninger.

Fra og med i dag blir Tech Data Azlan distributør for VMware i Norge.

Vil gjøre en forskjell

Det nye samarbeidet innebærer at partnerne nå vil kunne komplementere VMwares produkter og utvikle nye løsninger.

- Samarbeidet med TechData Azlan betyr at våre partnere får tilgang til kompetanse rundt komplette løsninger for virtualisering og nettsky infrastruktur, sier country manager Kristine Dahl Steidel i VMware.

Partnermanager for VMware i Norden,Thomas Christensen, tror at samarbeidet vil bidra til større synlighet i blant annet SMB-markedet.

- Vi ser veldig frem imot å samarbeide med Tech Data i Norge og især på SMB-markedet tror vi Tech Data kan gjøre en stor forskjell for oss, sier han til IT-Bransjen.

Han forteller også at Tech Data kan spille en annen rolle for selskapet.

- Vi ser også Tech Data Azlan som en viktig spiller i forhold til våres store ekosystem av partnere og produsenter, sier han.

komprimering

Tech Data er glad for at samarbeidet vil bidra til bedre produktutvalg for forhandlerne.

- Dette gir muligheter for forhandlere som ønsker å utvikle sin forretning innen komprimering av datasenter og lagring. Vi har sett dette på andre markeder hvor vi allerede samarbeider med VMware, sier Øyvind Sæther, Country Manager for Tech Data i Norge.