NRK også mobilt via Get

PÅ FARTEN: Mange ønsker å kunne se Get tv når de er på farten. Med dagens lansering kan kundene ta med seg Get tv hvor de vil i Norge, og se tv like enkelt som hjemme, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get.(Pressefoto: Get)

NRK også mobilt via Get

I går lanserte Get tv på nettbrett og smarttelefoner utenfor hjemmet.

Med den nye lanseringen skal alle Get-kunder kunne ta med seg tv-underholdningen uansett hvor i landet de skal på ferie i sommer.

– De rettighetene vi har forhandlet gjelder bruk innenfor landets grenser. Når bare 17 av 30 kanaler vil finnes mobilt er det på grunn av rettigheter. Vi har nå slike rettigheter med blant andre NRK, men foreløpig ikke TV2, sier direktør for samfunnskontakt i Get, Øyvind Husby.

– Men hva om noen skaffer seg en norsk VPN-adresse som port og bruker Appen via denne adresseen for å nå Get?

– Det er i strid med de rettigheter vi har forhandlet fram, sier Øyvind Husby.

– I 2014 lanserte vi strømming av tv-kanaler på nettbrett og mobil i hjemmet. Dette har blitt svært populært, men mange ønsker også å kunne se Get tv når de er på farten. Med dagens lansering kan kundene ta med seg Get tv hvor de vil i Norge, og se tv like enkelt som hjemme, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get.

– I løpet av året vil Get appen bli oppgradert med flere funksjoner og mer innhold, og Gets kunder har mye å glede seg til i 2015, avslutter Torbjørn.

Get-tv for nettbrett og smarttelefoner i og utenfor hjemmet i Norge (IOS og Android)

  • TV-app for alle Get-kunder inkludert i tv-abonnementet (IOS og Android)
  • Innovativt og enkelt brukergrensesnitt med utvidet innholdssøk (skuespillere,
    programinfo, genre, nøkkelord)
  • 30 tv-kanaler tilgjengelige i hjemmet når du er koblet til bredbånd fra Get, hvorav
    17 kanaler også er tilgjengelige utenfor hjemmet 1)
  • I en introduksjonsperiode er Get tv appen kostnadsfri. Kunden betaler selv for
    mobiltrafikken hvis tjenesten brukes i mobilnettet.

1) Tilgjengelige kanaler på Get-tv appen i og utenfor hjemmet: 
NRK1 HD, NRK2HD og NRK3HD, SVT1 HD, BBC Brit HD, Eurosport HD, Discovery, Nat GeoHD, MTV, CNN, Travel HD, Animal Planet HD, Disney, Fox HD,TNT, Nickelodeon, TLC Norge

I tillegg er følgende kanaler tilgjengelige innenfor hjemmet:
TV2HD, TV2 ZebraHD, TV2 Nyhetskanalen HD, TV2 Sportskanalen HD, TV2 Filmkanalen HD, TV2 Bliss HD, TV Norge HD, MAX HD, VOX, FEM, TV3 HD, Viasat 4 HD, TV6 

Get er i dialog med alle de viktigste tv-kanalene, og vil fortløpende åpne for visning utenfor hjemmet etter hvert som avtalene kommer på plass.