Design din egen bag

Design din egen bag

Sliter du med å finne en bærbarveske som passer din stil?

I så fall kan det lønne seg å ta en titt på nettsidene til den amerikanske veskeprodusenten Timbuk2. De lar deg nemlig designe din egen veske slik du selv vil ha den.

LES OGSÅ: Pc-bagger som tåler en støyt

Du kan velge mellom en rekke forskjellige varianter, alt fra skuldervesker og håndvesker til ryggsekker. Timbuk2 lar deg også bygge opp en spesialversjon av skuldervesken beregnet for bærbare.

Vi har valgt å fokusere på skuldervesken for bærbare, ettersom det vel er den mest aktuelle nå like før skolestart. Denne vesken kommer i tre forskjellige størrelsesvarianter, alt ettersom hvor stor bærbar du har.

Er du av den heldige typen som har en minibærbar med skjermstørrelse rundt 11 tommer, kan den minste versjonen holde, men det betyr også at plassen ellers i veska blir i minste laget. Det blir altså lite plass til skolebøker og den slags. Fordelen med den lille varianten er at den er svært snerten og lekker, men det hjelper lite hvis du ikke får med den pc-en.

Fra snerten til gigantisk, alt etter behov.

For folk flest vil nok mellomstørrelsesvarianten være det mest aktuelle valget. Denne passer til de fleste normale bærbare, med skjerm opp til rundt 15 tommer. Denne har også rikelig med plass til bøker og andre nødvendigheter.

Det er også fullt mulig å velge en større variant, som rommer maskiner med skjerm på 17 tommer, og halve leiligheten om du føler for å ta med deg det. Denne blir dog i største laget for de fleste.

Vanlig messenger uten bærbarinnlegg, forvekslingsvis lik bærbarmodellen.

Vi har brukt en Timbuk2s messenger-veske uten bærbarinnlegg i flere år, og denne gir rikelig med plass til alt vi vanligvis trenger å ha med oss, være seg det er bøker eller alt en trenger til et Xbox 360-LAN. Det vil si spill, selve konsollen, kabler og håndkontrollere, i tillegg til litt snacks.

Ved å besøke selskapets nettside kan du sette opp vesken slik du selv vil ha den. Selve grunndesignet er forhåndsbestemt, men farger og ekstrautstyr er opp til deg å bestemme.

Vi tok en runde på siden til Timbuk2 og satte opp vesken slik vi kunne tenke oss å ha den, i tillegg til et par mislykkede forsøk som ikke passet oss så godt. Det kan godt være at rosa og lilla passer fint for mange, men for oss ble det i overkant feminint.

Nøytralt og stilig, akkurat slik vi vil ha det.

Etter at fargene på utsiden av vesken er valgt kan du til og med bestemme fargen på trekket på innsiden av vesken. Det er også mulig å legge til forskjellig ekstrautstyr, som polstret skulderstropp, mobiltelefonholder og holder for annet elektronisk utstyr.

Polstret skulderstropp er en fordel, det andre er kanskje ikke så viktig.

Sett sammen din egen veske eller se andre varianter på Timbuk2.com.

LES OGSÅ: Feminin pc-veske

Les om:

Infrastruktur