Nytt om navn

Nytt om navn

Les om nyansatte i Iterate, Advance, Klarna, og 3 Step it.

Iselin Kornli er ansatt som ny forretningsutikler i Iterate AS. Hun vil være en del av selskapets nye forretningsteam som primært vil jobbe med utvikling av nye produkter og tjenester for Iterate sine kunder.

Kornli kommer til Iterate fra Universitetet i Oslo, hvor hun nettopp har fullført en mastergrad i Innovasjon og Entreprenørskap. Hun har også en bachelorgrad fra University of Westminster.

Kornli har dessuten bransjeerfaring etter å ha jobbet med flere startup-selskaper i Oslo og Houston, Texas.

Britta Nielsen er ansatt som salgs- og markedssjef i Advance AS. Hun har lang og bred erfaring fra it-bransjen, og har jobbet med it-prosjekter innen ERP, VMI, e-helse, nett, BI- og POS- løsninger i privat næringsliv og offentlig sektor.

Nielsen kommer til Advance fra legemiddelgrossisten Alliance-Healthcare og apotekkjeden Boots, der hun har vært it-direktør de siste 13 årene.

Fredrik Green er ansatt som ny norgessjef i betalingsselskapet Klarna. Han kommer til selskapet fra ABC Startsiden, hvor han har jobbert med å bygge opp salgsavdelingen siden 2001.

Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor, er valgt til ny styreleder i organisasjonen GSM Association. Baksaas har vært i telekombransjen i 25 år og har vært konsernsjef i Telenor siden juni 2002.

Han har i dag styreverv i Vimpelcom Ltd., Svenska Handelsbanken AB, det rådgivende utvalget i Det Norske Veritas og nå altså GSMA. Som styreleder for GSM vil Baksaas føre tilsyn med organisasjonens strategiske retning.

Truls K. Buchar er ny salgsdirektør i 3 Step It i Norge. Han overtar dermed ansvaret for salgsavdeling og får budsjettansvaret for selskapets markedsaktiviteter, samt partner- og kundeforvaltning i Norge.

Buchar kommer til 3 Step fra stillingen som forretningsutvikler og er en del av ledergruppen i 3 Step It i Norge. Han har vært i konsernet siden 2007, blant annet. som kredittsjef og finansieringsansvarlig. Fra 2004 til 2007 var Buchar dessuten norgessjef for HP Financial Services.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere