Lånekassen fornyer med Apto

Lånekassen fornyer med Apto

Apto har fornyet en rammeavtale om implementering og tilpassing av Lånekassens eksisterende systemer.

Apto har fornyet sin rammeavtale med Lånekassen. Avtalen omfatter vedlikehold og drift av kjernesystemet LIS og tilhørende randsystemer, områder for implementering av saksbehandlingsprogrammer til stormaskinløsninger, samt web-baserte løsninger for kundebetjening. Avtalen har en verdi på 12 millioner kroner og gjelder hele EU.

- Vi er selvfølgelig svært fornøyde med å bli valgt som en av flere leverandør til denne betydelige kontrakten. Avtalen som Apto nå har inngått med Lånekassen bekrefter vår stilling som en ledende leverandør av konsulent tjenester til store organisasjoner og er en ytterligere bekreftelse på den gode utviklingen som vi i dag opplever, sier Rune Bjerken, administrerende direktør i Apto i en pressemelding.

Apto har 23 ansatte. I tillegg til konsulentdelen utvikler og implementerer selskapet programvaren iCore, som spesielt er rettet mot time- og prosjektintensive virksomheter innen for eksempel olje og offshore. Selskapet hadde i fjor en totalomsetning på 25 millioner kroner.